Vacuslim48

  • Vacuslim 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita koja vidno smanjuje obim nakon prvog tretmana, poboljšava izgled i tonus kože, eliminiše višak tečnosti. Ima metaboličko dejstvo aktivnih supstanci na proces lipolize (razgradnje masnih naslaga). Koristi vakum tehnologiju tako da postiže sauna i preso efekat i na taj način radi limfnu drenažu.
  • Proizvodi koji se koriste tokom tretmana sadrže aktivne supstance koje daju brze i efikasne rezultate. L-Carnitine ima snažan uticaj na proces oksidacije masnih kiselina, pomažući transport masti do mitohondrija gde se masti sagorevaju u energiju. Caffeine kao snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože istovremeno poboljšavajući mikrocilkulaciju. Ekstrat divljeg kestena, bršljena, etarski kompleks i mnoge druge komponente.
  • Tretman se sastoji od uzimanja mera, nanošenja Thermo slimming seruma i Slimming &firming kreme. Potom klijent ulazi u Wrapping bag vreću i leže na krevet. Potom se aparatom izvlači vazduh, pokrije klijent i počinje delovanje aktivnih supstanci iz nanetih proizvoda. Nakon pola sata skida se „sauna“ i radi anticelulit masaža. Nakon prvog teretmana odmah se vide rezultati u obimu, što se ponovnim merenjem i pokazuje klijentu.
  • Najbolje je ovaj tretman kombinovati sa madero terapijom – masažom oklagijama jer sinergija tretmana uvek daje najbolje rezultate.